WordPress

op maat

Het design van een website is belangrijk en je wilt hieraan geen concessies doen? Of je wilt een functionaliteit die niet als plugin voor handen is?

Wij ontwikkelen de functionaliteit voor je en bouwen een pixel perfect WordPress website op jouw ontwerp.

WordPress op maat is met name geschikt voor freelance designers en designbureaus. We werken graag met je samen om jouw klanten op maat te bedienen.

WordPress

op een thema

Je gaat voor een moderne website en wilt snel een mooi resultaat. In dat geval is een WordPress website op een thema de ideale oplossing.

Om de herkenbaarheid van het thema te vermijden, ontwikkelen we een child theme en passen we de vormgeving aan zodat jouw website toch een eigen look and feel krijgt.

WordPress op een thema is een goede oplossing voor bedrijven die een professionele website willen voor een redelijke prijs.

WordPress

in één dag

Je wilt heel snel online maar je budget is beperkt? Je wilt starten met een eenvoudige website en hebt daarbij hulp nodig van een professional?

Wij maken samen met jou in één dag jouw WordPress website. Jij zorgt voor de teksten en de plaatjes, wij helpen je met de opzet van WordPress en de bouw van je website.

WordPress in één dag is met name geschikt voor startende ondernemers en bloggers. Of in het geval je met een kleine website heel snel online wilt.

WordPress

onderhoud

Je website heeft net als een auto regelmatig onderhoud nodig. WordPress en de gebruikte plugins werken het best als je de laatste versie gebruikt. Deze updates worden meestal toegepast om de beveiliging van je website optimaal te houden, maar ook om nieuwe functies te installeren.

Daarnaast is het belangrijk om regelmatig een backup van je totale website te maken, voor het geval er iets mis gaat. Voor de onervaren WordPress gebruiker levert dit onbekende terrein meestal koudwatervrees en nogal wat stress op. Er kan door de update immers juist iets misgaan.

Wij nemen het onderhoud van je website graag van je over. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten.

WordPress

beveiliging

Meer en meer worden websites gehackt tegenwoordig. En dat geldt niet alleen voor websites van grote en of bekende bedrijven of personen. De meeste hackers zijn echter niet op zoek naar websites met veel verkeer. Ze gebruiken je website om via jouw server SPAM rond te mailen, waarbij het niet uit maakt of je website veel of weinig verkeer heeft.

Vaak heb je het zelf dus niet eens in de gaten dat andere figuren gebruik maken van jouw website. Wat je wel degelijk merkt is als hackers je website met malware of ransomware besmetten en wat heel vervelend kan zijn. Je site is in het ergste geval onbruikbaar of wordt door de hostingprovider uit de lucht gehaald.

De beveiliging van je website is dus geen overbodige luxe en wij helpen je er graag mee.

WordPress

consultancy

Het design van een website is absoluut belangrijk, maar een website is meer dan een mooi plaatje. Ook het design moet gericht zijn op je doelgroep en passen bij het beeld dat men van jouw bedrijf heeft. Zonder een gedegen marketing- en communicatiestrategie krijg je een website zonder duidelijk doel en zonder gerichte bezoekers.

En soms is een website niet de enige oplossing om meer klanten en / of omzet te genereren. Denk bijvoorbeeld aan online adverteren via zoekmachines en / of social media of de inzet van een digitale nieuwsbrief om je potentiële klanten te bereiken.

Ik kijk graag naar je wensen, je kansen en je mogelijkheden en ontwikkel samen met jou een werkende marketing en communicatie strategie.

Wil je meer weten over onze WordPress diensten?